Blog de la Fase 1

Aquí anirem posant les notícies i novetats, en forma de blog


12/5/11: Hem fet una petició a Robert Metcalf d'un "Laboratori Portàtil de Microbiologia", per poder fer analítiques d'aigua abans i després de bullir-la. Quina sorpresa! Robert ens regalarà el Laboratori! Moltes gràcies!

17/5/11: Ens han confirmat que des de la iniciativa Sàhara Solar (René Bijloo), ens cedeixen gratuïtament una cuina alSol K14 per Gambia. Ole!

3/6/11: Avui hem fet un taller de cuines a l-escola de Brikama. El carto i les bosses de plastic les hem 'recuperades' del mercat local, la cola i el paper alumini hem comprat a una botiga. Ha estat molt gratificant per nosaltres i a ells els ha agradat molt. Els hem dit que teniem una associacio de cuines solars, i un dels professors ha dit que ells ara volen fer una associacio tambe a Brikama!

5/6/11: Ja tenim el primer prototip fet! No us podeu imaginar el qu[e costen aqui les coses! Avui anem cap a la zona rural, Fullakunda, on continuarem amb el projecte: farem mes cuines, tallers de participacio amb la gent i analitzarem l.aigua dels pous.

13/06/11: portem 1 setmana a la comunitat, pero sembla que sigui 1 mes. Hem construit el primer model de rocket gegant i la primera cuina de calor retingut, amb unes cistelles fetes per artesans locals molt boniques. Tambe hem construit el primer forn solar local. Ahir vam fer la presentacio oficial del projecte, va ser tot un exit. Vam cuinar pollastre amb ceba, espaguettis i arros. Van venir quasi totes les dones de la comunitat, i tambe el governador de la zona i l'imam. Tots estaven encantats. Tambe vam fer una obra de teatre amb el grup de teatre local. La calor es extrema.

DESTACATS


forn PORTÀTIL 2.0

TLUD-Oven paper updated!

Descarga
TLUD-Oven paper updated
TLUD Oven english-May2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.0 MB

4 anys usant el forn TLUD!


"A partir del Maig, amaga sa rocket i treu es forn solar"       Cat & MarcTotes les obres que es mostren en aquesta pàgina estan sota aquesta llicència de Creative Commons