Recursos audiovisuals

Vídeos, etc.


Rocket 1.0 a la fira Alternativa


Pa solar a Santa Maria

Això és el què es pot fer un 12 de Febrer de les 13:00h a les 14:00h amb la cuina solar "Umbrella" de Corea.


The power of the sun

Aquest vídeo es va rodar a les instal·lacions de Fundació Deixalles l'any 2007.

Fins ara ha tingut al youtube més de 14000 visites i els comentaris eren tan alentadors que vam decidir embarcar-nos en un altre projecte audiovisual més ambiciós. El cuiner solar més espectacular del Món, Onyemaechi Chukwuwmeka, està aconseguint que tothom digui "The Power of the Sun" aprentant el puny! Impressionant!


Fogons Solars

Segon projecte audiovisual de cuines solars. En aquest cas, en format semi-professional, i amb el finançament de Caixa Colonya, es va rodar aquest "capítol pilot" de la sèrie Fogons Solars, dedicada a receptes mallorquines fetes amb cuines solars. A més de Caixa Colonya, hem d'agrair a molta gent que va participar desinteressadament en el projecte, des de la preparació fins la distribució del DVD final. El DVD es va distribuir gratuïtament a ONG's i centres escolars.

 

Per cert, estem CERCANT FINANÇAMENT PER LA RESTA DE CAPÍTOLS!

Fogons Solars a TV Mallorca

A partir del minut 20, el programa de natura i sostenibilitat "L'Aguait" fa difusió del projecte i del DVD Fogons Solars (cal tenir el java instal·lat per poder veure el vídeo)

DESTACATS


forn PORTÀTIL 2.0

TLUD-Oven paper updated!

Descarga
TLUD-Oven paper updated
TLUD Oven english-May2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.0 MB

4 anys usant el forn TLUD!


"A partir del Maig, amaga sa rocket i treu es forn solar"       Cat & MarcTotes les obres que es mostren en aquesta pàgina estan sota aquesta llicència de Creative Commons