Enllaços - Links


Enllaçan's!

Posa el següent codi a la teva pàgina o blog per tenir un enllaç amb la nostra pàgina:

<a href="http://cuinessolars.jimdo.com/"><img src="http://u.jimdo.com/www30/o/s40e865f7155faccb/emotion/crop/?t=1281095023" alt="Cuines Solars a Mallorca" /></a>


Cuina solar

Comença per aquí!

El lloc amb més informació sobre cuines solars és la Solar Cooking Archive, la pàgina web de la ONG Solar Cookers International. També pots entrar directament al Wiki.


Cuines eficients

ETHOS és una ONG que promou la tecnologia apropiada.

La conferència anual és l'event més destacat.


Cuines gasificadores

Paul S. Anderson, també conegut com "Dr. TLUD" dins aquest món, és un dels principals divulgadors de les cuines gasificadores, autor d'un dels primers models més populars (Champion stove) i autor de la pàgina amb més informació sobre TLUDs.

La de bioenergylist és una de les webs més avançades en cuines de biomassa, incloent gasificadores.

El projecte GEK investiga el tema de la gasificació de forma colaborativa


Aliança Global per Cuines Netes

La Global Alliance for Clean Cookstoves té la missió de promoure l'adopció de cuines eficientes per 100 milions de llars el 2020.


Enciclopèdia de l'energia

Energypedia és l'enciclopedia sobre l'energia de GIZ. Tenen un apartat exclusivament dedicat a l'energia per cuinar.


Altres

Investigació canyera es dediquen a experimentar la construcció amb la canya mediterrània. Són increïbles les coses que es poden fer amb això! Servirà també per construir cuines i forns?


ACCESO és una organització que promou les cuines solars en el territori nacional. René Bijloo és el fundador i un expert cuiner solar amb la cuina parabòlica K14. La seva web està plena de receptes delicioses, explicades pas per pas.


La gent de Briquetas Briec són els primers en fabricar briquetes fetes exclusivament de clova d'ametlla, amb la qual cosa s'està utilitzant un subproducte agrícola i el producte és apte per qualsevol caldera que utilitzi llenya habitualment.


Aquesta ONG es dedica a potenciar iniciatives relaciones amb l'ús del carbó vegetal (biochar). Aquest producte té el potencial de reduir la quantitat de CO2 present a l'atmosfera, així com també crear gasos combustibles que poden utilitzar-se en moltes aplicacions, per exemple, cuinar. Molt interessant!


Aquesta gent de CantinaWest tenen una quantitat impressionant d'informació sobre cuines solars, i el més interessant és que fan comparacions entre models.


Els de Earthbound s'ho monten molt bé. No paren d'investigar les cuines de pannell. Són molt interessants, ja que combinen el poder de les paràboles amb l'estabilitat de la Cookit.


Aquí tenim aquests cuiners de les terres de l'Ebre, Solsolet. Un grup de gent que fa moltes activitats i són uns mestres de les cuines solars. Si estàs per Tortosa, no dubtis a contactar amb ells!


Al Sol del Sur. Una fantàstica web on podem trobar moltes receptes, totes cuinades amb un forn Sun Oven.


Aquí teniu un blog de René Bijloo, els quals ens han fet una donació d'una flamant cuina K14 per el projecte West Africa Solar Cookers.


La pàgina de Luke Woo explica com funciona la "Umbrella Solar Cooker", una cuina parabòlica plegable que també venen a tot el món a través de ebay.


Aquesta web/blog de Alberto García és molt interessant.


SolSolidari és una ONG dedicada al proveïment de cuines solars i econòmiques a Àfrica, amb experiència des de 2007


La SolarQuedada és la trobada més important a nivell estatal de persones al voltant de les cuines solars i les energies renovables.


Aquesta és la web de cuines solars d'Enginyeria sense fronteres.


Portal de energía solar

DESTACATS


forn PORTÀTIL 2.0

TLUD-Oven paper updated!

Descarga
TLUD-Oven paper updated
TLUD Oven english-May2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.0 MB

4 anys usant el forn TLUD!


"A partir del Maig, amaga sa rocket i treu es forn solar"       Cat & MarcTotes les obres que es mostren en aquesta pàgina estan sota aquesta llicència de Creative Commons