Entitats


El Col·lectiu Sa Figuera són un grup d'amics d'Esporles que es defineixen com espai de desenvolupament lúdic i participatiu d'alternatives ecològiques i socials. Qui pot demanar més? Són els coorganitzadors juntament amb fogons solars de les Trobades Solars i Eficients d'Esporles.


Alcaib són els ambientòlegs de les Illes, tant estudiants com llicenciats. Han estat els promotors del capítol pilot de la sèrie "Fogons Solars".


La Fundació Terra han estat els organitzadors de l'Encuentro Solar en les seves 9 edicions (2000-2008). Únic distribuidor nacional fins 2010 de la cuina solar parabòlica K-Sol. El seu portal és un referent en sostenibilitat.


alSol es defineixen ells mateixos com una microempresa d'economia solar. Actualment són els fabricants i distribuidors de la cuina solar parabòlica alSol. Es troben en expansió d'altres "aparatos", com el alSol fruits i alSol Box.


L'Ajuntament d'Esporles, mitjançant el Casal municipal de Joves, van ser els coorganitzadors de la I Trobada de Cuines Solars, el Juliol de 2010. Van cedir l'espai públic i van encarregar-se de la compra dels ingredients i la intendència en general. Moltes gràcies a Suyapa i a l'Ajuntament! A partir de la 2ª Trobada, sempre han ofert l'espai, taules, cadires i altres facilitats.

DESTACATS


forn PORTÀTIL 2.0

TLUD-Oven paper updated!

Descarga
TLUD-Oven paper updated
TLUD Oven english-May2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.0 MB

4 anys usant el forn TLUD!


"A partir del Maig, amaga sa rocket i treu es forn solar"       Cat & MarcTotes les obres que es mostren en aquesta pàgina estan sota aquesta llicència de Creative Commons