Cuineres Solars de Mallorca

Laura Puy

I ampliam fronteres! Na Laura viu a Zarzalejo, un poblet de la serra de Madrid, i és una gran cuinera solar. A més de la AlSol també fa servir el sistema de cocció integrat amb una caixa de porexpan negre.

Jandry García

Na Jandry és una altra bunyolina que poc a poc s'ha anat enamorant de les cuines solars, la seva especialitat les coques dolces, les quirxes i les verduretes saltejades.

Nofre Fullana i Roser Badia


Eps! Aquí tenim aquesta parella resident a Son Macià que són els flamants propietaris d'una cuina parabòlica amb la qual fan tot tipus de delícies solars.


Toni Font

A més de ser el barranquer major de l'Associació d'Amics del Barranc de  Biniaraix, des de l'estiu 2010 també és cuiner solar, i segurament el primer en cuinar sípia a la mallorquina amb escamarlans!


Beatriu Herrero

Aquesta cuinera de Mallorca va col·laborar desinteressadament en el rodatge del vídeo "Fogons Solars", fent el primer arròs sec solar de la història! Moltes gràcies!


Sa Figuera

Aquest col·lectiu integra la cuina solar dins el seu projecte agro-cultural, i tot i que a vegades tenen mala sort i s'ennuvola quan treuen la cuina, són un dels principals pilars de les cuines solars a Mallorca. Segueix les seves aventures aquí: http://safiguera.wordpress.com/


Nívola Uyá

Il·lustradora mallorquina d'èxit. A més de ser col·laboradora habitual dels projectes de cuines solars, és autora de la imatge gràfica del vídeo "Fogons Solars". Té un bon currículum com a cuinera solar, essent  una de les pioneres de la "fideuá solar". Aquí podeu veure el seu blog.


Elsa Ibáñez i Albert Cànovas

Participants de la I Trobada de Cuines Solars a Esporles, van ser els altres pioners de la fideuá solar.


Alberto Serrano Zarraute

Molt bon fotògraf i autor del muntatge del vídeo "Fogons Solars". Aquí podeu veure una mostra dels seus treballs.


DESTACATS


forn PORTÀTIL 2.0

TLUD-Oven paper updated!

Descarga
TLUD-Oven paper updated
TLUD Oven english-May2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.0 MB

4 anys usant el forn TLUD!


"A partir del Maig, amaga sa rocket i treu es forn solar"       Cat & MarcTotes les obres que es mostren en aquesta pàgina estan sota aquesta llicència de Creative Commons